2022 - 2023 Eğitim- Öğretim Yılı Haziran Dönemi Kültür Dersleri Sorumluluk Sınavları 5-13 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

2022 - 2023 Eğitim- Öğretim Yılı Şubat Dönemi Meslek Dersleri Sorumluluk Sınavları 20 Şubat 2023 -  24 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

2022 - 2023 Eğitim- Öğretim Yılı Şubat Dönemi Kültür Dersleri Sorumluluk Sınavları 23 Şubat 2023 -  3 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ kapsamında okulumuz SPOR KULÜBÜ danışman öğretmnelerimiz Ömer DEMİRKIR, Akif YEŞİL ve Ömer AKIN rehberliğinde AFİŞ YARIŞMASI düzenlenecektir. Yarışma Şartnamesine aşağıda yer alan görsellerden ulaşabilirsiniz. Yarışmaya katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Değerli Velilerimiz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26/10/2022 Çarşamba günü saat 15.30'daöğrencilerimizin ve okulumuzun genel durumlarını görüşmek için okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Eyl

Eylül Dönemi Sorumluluk sınavları sonrasında TEK DERS sorumluluk sınavı bulunan  Mezun (Beklemeli) öğrencilerimiz  için tek ders sınavı sınav takvimi ve sınava girecek öğrenci listesi yayınlanmıştır. Öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Sene Başı Ödül ve Disiplin Kurulu toplantı kararlarımız açıklanmıştır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Kurulumuzca alınan bu kararların, düzen ve  disipline dönük bütün faaliyetlerin amacı; öğrencilerimizi korkutmak veya sindirmek değil, birlikte yaşamanın gereği olan haklara saygı gösterilmesini sağlamaktır.

Eyl

EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI 15.09.2022-23.09.2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP SINAV TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

Sorumluluk sınavları sonrasında TEK DERS sorumluluk sınavı bulunan 12. Sınıf ve Mezun (Beklemeli) öğrencilerimiz  için tek ders sınavı 21 Haziran 2022 Salı günü okulumuzda gerçekleştirilecektir.  Öğrencilerimize duyurulur.

Haz

HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI YAYINLANMIŞTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.