Mrt

2.Dönem 1.Ortak Sınav tarihleri aşağıda listelenmiştir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim- Öğretim Yılı ŞUBAT Dönemi MESEM Sorumluluk Sınavları 5-16 ŞUBAT 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim- Öğretim Yılı ŞUBAT Dönemi ÖRGÜN EĞİTİM Sorumluluk Sınavları 5-16 ŞUBAT 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ock

MESEM ÖĞRENCİLERİ VE MEZUN OLAMAMIŞ (BEKLEMELİ) öğrencilerin 31 OCAK 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okul müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Yapılan başvurular doğrultusunda dilekçe ile başvuru yapan öğrencilerin sınavları 5-16 ŞUBAT 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri rehberliğinde "Cumhuriyet" temalı güzel şiir okuma yarışması düzenliyoruz.

Sesine güvenen tüm öğrencilerimizi yarışmaya bekliyoruz.

Kültür Dersleri, 1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimidir.  Meslek dersleri sınavları, 6-10 Kasım 2023 haftasında yapılacak olup sınav günleri bölümlerce öğrencilere bildirilecektir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

meb_iys_dosyalar/54/04/342686/dosyalar/2023_10/22204005_1.Donem-1.VE-2.Ortak-Sinav.pdf

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.30’da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Bütün velilerimizin katılımını bekler, saygılar sunarız.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Afet Hazırlık Kulübü danışman öğretmenimiz Ömer DEMİRKIR rehberliğinde okulumuz öğrencilerinin katılabileceği 9-27 Ekim 2023 tarihleri arasınnda  "100. Yılında Cumhuriyet" temalı afiş yarışması düzenlenecektir. Yarışma şartnamesi ve katılım koşulları okulumuz web sayfasında ve instagram adresinde duyurulmuştur.

Eyl

Eylül Dönemi Sorumluluk sınavları sonrasında TEK DERS sorumluluk sınavı bulunan  öğrencilerimiz  için TEK DERS sınavı sınav takvimi yayınlanmıştır. Öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim- Öğretim Yılı EYLÜL Dönemi KÜLTÜR DERSLERİ Sorumluluk Sınavları 18-28 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur:

Eyl

2023 - 2024 Eğitim- Öğretim Yılı Eylül Dönemi MESLEK DERSLERİ Sorumluluk Sınavları 18-22 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

Orta Öğretim Kurumlar Yönetmeliğ'nde yapılan değişiklikte"Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir." denmektedir. Değişen yönetmelik maddesi gereği, ilgili öğrencilerin 13 Eylül 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okul müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Yapılan başvurular doğrultusunda dilekçe ile başvuru yapan öğrencilerin sınavları 18-22 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Haz

Haziran Dönemi Sorumluluk sınavları sonrasında TEK DERS sorumluluk sınavı bulunan  öğrencilerimiz  için TEK DERS sınavı sınav takvimi yayınlanmıştır. Öğrencilerimize duyurulur.

2022 - 2023 Eğitim- Öğretim Yılı Haziran Dönemi Meslek Dersleri Sorumluluk Sınavları 5-13 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

2022 - 2023 Eğitim- Öğretim Yılı Haziran Dönemi Kültür Dersleri Sorumluluk Sınavları 5-13 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.