Ara

Spor Kulübümüzün düzenlediği 2007,2008,2009 doğumlu öğrenciler arasında Salon Futbolu turnuvası(Futsal) müsabakaları tamamlandı. Turnuva sonucunda 9 Elektrik sınıfı Birinci;10 Atp sınıfı ikinci olmuştur. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alan Şefi Aydın Yılmaz ve bölüm öğrencilerimizden Ebubekir Karagöz ve Ramazan Doru, Hendek Gençlik Merkezi Bilgisayar Salonunda bulunan bilgisayar masalarının montajını yaptılar.

Kas

Öğrencilerimizle Hendek Gençlik Merkezi'nde sinema etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimizde emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Hüdaver Tokgöz ve Fatih Durmuş başta olmak üzere tüm edebiyat öğretmenlerimize ve bizlere bu imkânı sunan Hendek Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğrencileri ve edebiyat öğretmeni Hüdaver Tokgöz'ün katkılarıyla hazırlanan programda Kurtuluş Savaşı'nda mücadele eden şehit ve gazilerimiz sahnede temsil edilerek saygı ve rahmetle anıldı. Törenin sonunda okulumuz spor kulübü öğrencileri Cumhuriyet konulu bir gösteri yaparak izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Emeği geçen edebiyat zümresi öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Afete Hazırlık Günü kapsamında deprem tatbikati başarıyla yapılmıştır.

"MEB Robot" ve "Teknofest 2022 Karadeniz" Yarışmalarına finalist olarak katılan takımlarımız Cadde54 AVM' de gerçekleştirilen Teknofest Sakarya etkinliğine katıldı.

Afet Hazırlık Kulübü ve Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında hazırlanan içerikler okul girişindeki televizyonda ve okul sitesinde yayınlanmıştır.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2021-l-TR01-KA121-000009844 nolu Erasmus Mesleki Eğitim Akreditasyonu Projesi kapsamında yapılan Uzman Daveti programı çerçevesinde İspanya'dan Elektrik Mühendisi Enrique Naya Perez okulumuzda yenilenebilir enerji konusunda öğrencilerimize eğitim verdi.

Ağu

Okulumuz bünyesinde yer alan Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) usta öğreticilik kursu sınavlarını yapmaya devam ediyoruz.  22 Temmuz 2022 tarihinde usta öğreticilik belgesi sınavını ÇAMSAN Eğitim Salonunda  gerçekleştirdik.  Belgeleri almaya hak kazanan tüm adaylarımızı tebrik ederiz.

Tem

Rize'de düzenlenecek olan 2022 TEKNOFEST'e İnsanlık Yararına Teknoloji Kategorisinden başvurusu yapılan "Sessiz Katil-Karbonmonoksit" isimli projeleriyle AKINCILAR takımımız finale kalmıştır. AKINCILAR Takımı Danışman öğretmenimiz Ahmet Ferda AZER ve öğrencilerimiz Kerem AKÇAY ve Umut Görüm 'ü Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak tebrik ediyor ve final yarışmalarında ekibimize başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz bünyesinde yer alan Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) usta öğreticilik kursu tamamlanmış, sınavları 22 Haziran 2022 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Belgeleri almaya hak kazanan tüm adaylarımızı tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz Spor Kulübü, Okulumuz öğrencileri için Masa Tenisi Turnuvası düzenledi. Yapılan müsabakalar neticesinde 12 ATP Sınıfı öğrencimiz Bilal hayır 1. ; 12 ATP Sınıfı öğrencimiz Eren Barbaros DEDECAN 2. olmuştur. Yarışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak yürekten teşekkür ederiz.

Haz

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz, iki, farklı ailenin evini ziyaret ederek ailelerin evinde mobilya bakım ve onarımı yapmışlardır. Eskibıçkı köyünde ikâmet eden bir öğrencimizin evini ziyaret eden öğretmen ve öğrencilerimiz, ailemizin evinde bulunan dolapların ve ayakkabılığın bakım ve onarımını yapmıştır. Yine Hendek merkezde ikamet eden bir öğrencimizin evini ziyaret eden öğretmen ve öğrencilerimiz ailenin mobilya bakım ve onarımın yaparak aileye öğrencilerimizin ürettiği ayakkabılığı hediye etmiştir.  Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak öğretmen ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.

İl Emniyet Müdürlüğünün öğrencilerimiz için hazırlamış olduğu "Bilinçli Gençlik, Güvenli Gelecek" konulu bilgilendirme seminerimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak yürekten teşekkür ederiz.

Çevre Kulübü danışman öğretmenlerimiz Şaban Doğan ve Kübra Kalaycı, kulüp öğrencileriyle "çöp ve atık toplama etkinliği" düzenleyerek okulumuz ve çevresini temizlemiş, daha temiz bir okul olma yolunda güzel bir etkinlik gerçekleştirmişlerdir. Öğretmen ve öğrencilerimize Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak yürekten teşekkür ederiz.