Ock

ÇEDES projesi kapsamında Regaip Kandili programı vesilesiyle Rasimpaşa camiinde yapılan etkinliğe Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa GÜL rehberliğinde öğrencilerimiz katıldılar.

Ock

Eski mezunlarımızdan Mehmet Can YELKEN geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak kederli ailesine başsağlığı mesajımızı iletiyor ve merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Ara

Sayın Kutluay BENLİ hocamız öğrencilerimize ilk yardım semineri vermiştir. Öğrencilerimiz acil durumlarda ilk yardım müdahaleleri hakkında bilgi sahibi oldular. Merak ettiklerini hocamıza sorarak etkileşimli bir şekilde sorularına cevap buldular.

Ara

ÇEDES koordinatör öğretmenimiz Mustafa Gül rehberliğinde okulumuz öğrencileri okul bahçemizin çeşitli alanlarına fidan dikerek doğaya duyarlı bir birey olmanın önemine dikkat çektiler. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçemizde düzenlenen liselerarası masa tenisi turnuvasında okulumuz masa tenisi takımı tüm rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olmuştur. Takım koçu Beden eğitimi ve Spor öğretmenimiz Akif Yeşil ve öğrencilerimiz Mustafa Mücahit Şenol, Mert Salih Kavas, Mert Ege Sezer ve Mehmet Tuna Arpacı'yı tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz Spor Kulübü danışman öğretmenleri Akif Yeşil ve Ömer Akın 'ın rehberliğinde spor kulübü öğrencilerimiz  10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında hazırlamış oldukları anma programını gerçekleştirdiler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Erasmus Zirvesine Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında gerçekleştirilen törene okulumuz katılım gösterdi. Söz konusu törene okulumuz müdür yardımcısı Murtaza Çağal, Elektrik Elektronik bölümü alan şefi Uğur Akif Koçak, bölüm öğretmeni Salih Demirci, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri bölümü alan şefi Abdullah Karaburun ve bölüm öğrencileri Kerim Güven, İsmail Kağan Cayan ve Hüseyin Efe Kahveci katılarak belgelerini aldılar.

Okulumuz 2 proje ve 2 takım ile Teknofest İstanbul'a finalist olarak katılım sağlamıştır.

AB-I HAYAT Takımı danışman öğretmeni Kenan Emre ÜSTÜN , öğrenciler Muhammed Durdurmuş , Recep Ali Topçu'dan oluşmaktadır. AB-I HAYAT Takımı ,İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması "Afet Yönetimi" alt kategorisinde  başvuru yapan 36.629 takım arasından  ilk 99'a  seçilerek Yıkım Bilgi Sistemi(YBS)  adlı projeleriyle  Teknofest İstanbul'a katılım sağladılar.

AKINCILAR Takımı danışman öğretmeni Ahmet Ferda AZER, öğrenciler Umut Görüm, Kerem Akçay'dan oluşmaktadır. AKINCILAR Takımı, İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması "Sağlık ve İlkyardım" alt kategorisinde Kategorisinde başvuru yapan 3109 takım arasından ilk 100'e  seçilerek  "Sessiz Katil Karbonmonoksit" adlı  projeleriyle  Teknofest İstanbul'a katılım sağladılar.

Tüm takımlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuz Şiir ve Tefekkür Kulübü danışman öğretmenimiz Seda Doğan ve Enerji Verimliliği Kulübü danışman öğretmenimiz Abdullah Karaburun öncülüğünde öğrencilerimizle hazırladığımız programı gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Performans Çalışmaları

Ock

Hendek YeniMahalle Anaokulu "Enerji Verimliliği" haftası kapsamında okulumuz yenilenebilir enerji teknolojileri alanını ziyaret etmişlerdir.

Ara

23/12/2022 tarihinde Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanecilik ve Kültür Edebiyat Kulübü ile Gezi Kulübünün organize ettiği Hendek Gençlik Merkezi faaliyetlerini tanıma gezisi yapılmıştır. Geziye katılan öğrencilerimiz bilardo, masa tenisi , satranç oynayarak eğlenceli vakit geçirmişlerdir. Hendek Gençlik Merkezi de öğrencilerimize faaliyetlerini tanıtma fırsatı bulmuşlardır.Bizleri ağarlayan Hendek Gençlik Merkezi ve geziyi düzenleyen kulüp öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri  15 Aralık 2022 tarihinde Premium Inn Hotel'de gerçekleşen üniversite tanıtım fuarına katıldılar.

Ara

Çevre Kulübümüzün organize ettiği "En temiz sınıf" projesinde  10 ATP sınıfımız en çok puanı toplayarak en temiz sınıfımız oldu. Öğrencilerimizi mükellef bir sofra ile ödüllendirdik. Emeği geçen başta Osman Sönmez hocamız olmak üzere çevre kulübü danışman öğretmenlerimize, 10 ATP sınıf rehber öğretmenimiz Elif Sanlı'ya ve 10 ATP sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.