SAKARYA / HENDEK - Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MEZUN OLAMAMIŞ (BEKLEMELİ) ÖĞRENCİLERİN EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI HAKKINDA!!

Orta Öğretim Kurumlar Yönetmeliğ'nde yapılan değişiklikte"Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir." denmektedir. Değişen yönetmelik maddesi gereği, ilgili öğrencilerin 13 Eylül 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okul müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Yapılan başvurular doğrultusunda dilekçe ile başvuru yapan öğrencilerin sınavları 18-22 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Yayın: 10.09.2023 - Güncelleme: 10.09.2023 13:18 - Görüntülenme: 235