AFET HAZIRLIK KULÜBÜMÜZDEN "100. YILINDA CUMHURİYET" TEMALI AFİŞ YARIŞMASI!

Cumhuriyetimizin 100. yılında Afet Hazırlık Kulübü danışman öğretmenimiz Ömer DEMİRKIR rehberliğinde okulumuz öğrencilerinin katılabileceği 9-27 Ekim 2023 tarihleri arasınnda  "100. Yılında Cumhuriyet" temalı afiş yarışması düzenlenecektir. Yarışma şartnamesi ve katılım koşulları okulumuz web sayfasında ve instagram adresinde duyurulmuştur.

2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

HENDEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

“100.YILINDA CUMHURİYET” KONULU AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Son Katılım Tarihi: 27.10.2023

Amaç: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının anlam ve önemine dikkat çekmek ve konuyla ilgili öğrencilerin hayal ettiklerini görsel olarak paylaşabilmelerini sağlamak.

Konu: “100.Yılında Cumhuriyet”

Ödül Töreni: 3 Kasım 2023 Cuma

Yarışmaya Katılım Koşulları:

1.Yarışmaya Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9-10-11.12.Sınıf öğrencileri katılabilecektir.

2.Yarışmacılar: A3, 25*35 veya 35*50 cm ölçütlerinde resim kâğıdına yapılmış afişleriyle katılabilirler.

4.Yarışmacılar eserlerinde: Kuru boya, Pastel Boya, Sulu Boya veya Kara Kalem çalışması kullanabilirler.

3.Her yarışmacı tek bir afiş ile katılım sağlayabilir. Yarışmaya 1’den fazla eser ile katılan yarışmacı değerlendirmeye alınmayacaktır.

4.Afişler en geç 27.10.2023 tarihi saat: 16:00 ya kadar okulumuz Müdür Yardımcısı Nurullah AKOĞLU’ na teslim edilmelidir.

5.Yarışmaya katılacak eserler başkasından yardım alınmadan yapılmalı ve başka eserlerden kopya alınmamalıdır.

6.Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecek, yarışmacılar teslim ettikleri afişler üzerinde hak talep edemeyecekler ve eserlerin her türlü kullanım hakkı yarışmayı düzenleyen okul müdürlüğüne aittir.

7.Yarışmacılar teslim edecekleri eserlerinin arka tarafına; resim kâğıdının önündeki görseli bozmayacak şekilde aşağıdaki formatı yazıp dolduracaklardır.

Değerlendirme:

Öğrenciler tarafından yapılan eserler okul müdürü veya görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında en az iki öğretmenden oluşan komisyon tarafından değerlendirilecektir.

Ödüller:

1.ye Madalya – Kitap – Afet/İlk Yardım Çantası

2.ye Madalya – Kitap

3.ye Madalya – Kitap

4.ye Kitap

5.ye Kitap

Yarışmayı Düzenleyen:

Afet Hazırlık Kulübü – Ömer DEMİRKIR (Danışman Öğretmen)

Yayın: 09.10.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 14:22 - Görüntülenme: 327